Werkzoekenden Adverteerders

Plaats uw jobaanbiedingen op Careerjet

Door het plaatsten van uw jobs bij Careerjet verzekerd u zichzelf van een hoge zichtbaarheid en gericht kandidatenverkeer.

Careerjet's adverteerders service werkt op een prijs per click basis: dit houd in dat u alleen betaald wanneer een werkzoekende op één van uw jobs klikt om daadwerkelijk de gehele job te zien en te solliciteren.

Prijs per click: € 0.20 netto      Minimale opwaardering van uw account: € 100.00 netto

Vanaf het moment dat uw adverteerders account opgewaardeerd is, zullen uw jobs met een hoge zichtbaarheid getoond worden tussen onze zoekresultaten. Wanneer uw krediet opgebruikt is, zullen uw jobs weergegeven worden met een lagere zichtbaarheid om uiteindelijk verwijderd te worden. Opnieuw opwaarderen zorgt ervoor dat uw jobs wederom met een hoge zichtbaarheid weergegeven worden.

Een gemakkelijk te gebruiken interface staat het toe om uw jobaanbiedingen te onderhouden en de effectiviteit ervan onder controle te houden d.m.v. kandidatenverkeer statistieken en grafieken.

Daarnaast, heeft u bij Careerjet een persoonlijke account manager die altijd klaar staat om al uw vragen te beantwoorden en te assisteren bij het optimaliseren van uw resultaten.

Wij accepteren:

Credit Cards Accepted: Visa, Master Card, American Express, Maestro, Cirrus, Switch, Solo, PayPal and World Pay