Kapper/Kapster (m/v)

Konvert

  • Waregem, West-Vlaanderen
  • Tijdelijk
  • Voltijds
  • 1 maand geleden
Onze klant is een kapsalon in Waregem. Vanaf maandag 18 mei zoekt men een kapster gedurende minstens 3 weken, eventueel langer.
Uurrooster:
ma: 9 tot 18 uur
di-do-vr: 10 tot 18 uur
za: 9 tot 17 uur
thuis op woensdag en zondag
Taken: U zal instaan voor het onthaal van klanten, wassen van haar, kleuren van haar, knippen en brushen. Indien u geen ervaring hebt met één van deze zaken, dan kan dit door een collega worden overgenomen. U volgde de kappersopleiding of werkte reeds als kapper of kapster. Behandelingen uitvoeren: Vlechten en gelegenheidskapsels uitvoeren. Betalingen ontvangen
Klantenfiches bijhouden. Behandelingen, haarproducten en -accessoires aan een klant voorstellen en de klant adviseren. Behandelingen, verzorgingen en producten bij klanten promoten en verkopen. De haardiagnose stellen, het wassen voorbereiden en het haar wassen. De klant verwelkomen en installeren. De wensen over het kapsel bepalen (snit, kleuring, behandeling, ...)
De klant adviseren (kenmerken, inplanting van de haren, ...). Een permanent aanbrengen. Het haar vorm of volume geven (krullen, brushen, ...), opkammen, fixeren of glans geven (lak, gel, ...). Het salon schoonmaken, producten en materieel opruimen en de schappen en de werktafel opnieuw aanvullen. Het haar knippen (opknippen, uitdunnen, pikeren, …). Het kapsel vanuit verschillende hoeken aan de klant tonen en de mening van de klant vragen. Kleurings- en ontkleuringsproducten klaarmaken en aanbrengen (lokken, ...) Tijdelijke opdracht voor minstens 3 weken, eventueel langer.

Konvert

Lees verder & solliciteer