Telemarketeer m/v/x te Hulshout

Adecco

  • Hulshout, Antwerpen
  • Tijdelijk
  • Voltijds
  • 2 maanden geleden
Ben jij op zoek naar een voltijdse job als call agent met veel doorgroeimogelijkheden? Heb je reeds een commerciële ervaring achter de rug en hou je ervan om doelen na te streven? Kan je bovendien werken in de regio van Hulshout en ben je overtuigend via de telefoon? Lees dan zeker verder!

Voor een bloeiend bedrijf in de regio van Hulshout zijn wij op zoek naar een prospecteur m/v/x. Binnen deze functie ziet jouw takenpakket er als volgt uit: op basis van bellijsten contacteer je prospecten om hen warm te maken voor de diensten die het bedrijf te bieden heeft. Deze prospecten zijn werkzaam in diverse sectoren, van productiebedrijven tot kinderdagverblijven wat zorgt voor de nodige afwisseling. Het uiteindelijke doel is om een afspraak vast te kunnen leggen voor jouw collega's die de bezoeken uitvoeren. Daarnaast voer je de bijhorende administratieve taken uit en rapporteer je aan je leidinggevenden en collega's. Je zit regelmatig samen met de zaakvoerder om je verkoopstrategie te bespreken en bij te schaven waar nodig.

Profiel Als “telemarketeer m/v/x” beschik je over het volgende profiel:

- Je hebt reeds een eerste ervaring achter de rug als prospecteur/call agent/telemarketeer.
- Je bent commercieel ingesteld en je bent een echte plantrekker.
- Telefonische contacten schrikken jouw niet af.
- Je werkt graag met deadlines en concrete doelen.
- Je bent een ambitieus, enthousiast persoon.
- Je hebt een goede computerkennis (Office-pakket).
- Je hebt een goede kennis van het Nederlands. Kennis van het Frans is een mooie meerwaarde maar geen vereiste.

Aanbod Wat heeft deze job jou te bieden?

Je komt terecht in een gekend bedrijf waar een leuke, no-nonsense cultuur heerst. Je vervult een voltijdse functie met flexibele werkuren waar na enige tijd ook af en toe thuiswerk mogelijk is. Daarnaast word je goed begeleid en zal je veel bijleren. Op termijn zijn er interessante doorgroeimogelijkheden naar een external sales-functie. Je ontvangt een mooi loon afhankelijk van je ervaring of expertise. Na een succesvolle interimperiode maak je kans op een vast contract en je kan werken in een filevrije omgeving.

Ben jij de geschikte "call medewerker m/v/x" die we zoeken? Wacht dan niet langer en solliciteer dan nu via de grote blauwe knop. Een eerste selectie gebeurt steeds op basis van CV.

Adecco