Wat we doen

Careerjet is een zoekmachine voor jobs, speciaal ontwikkeld om de online jobaanbiedingen eenvoudiger te vinden. Het brengt de massa jobs samen in één grote database. In deze database zitten zowel jobs van de job boards, uitzendbureaus en grote recruiters. Door middel van onze gemakkelijk te gebruiken interface kan men deze database eenvoudig doorzoeken, zonder naar elke site afzonderlijk te moeten navigeren. De jobs zelf worden niet opgeslagen bij Careerjet, de gebruikers worden doorverwezen naar de oorspronkelijke pagina met de job. In essentie indexeert Careerjet de sites met jobs op het internet en handelt als verkeersleider naar deze sites.
Het wereldwijde Careerjet netwerk spreidt zich reeds uit over meer dan 90 landen, met de interface beschikbaar in 28 verschillende talen.

Onze technologie

Careerjet gebruikt een eigen ontwikkelde searchbot in een netwerkcluster van servers die het volledige internet afzoeken en joblijsten proberen te herkennen. Dit kunnen bedrijfwebsites zijn die één of twee jobs aanbieden. Maar dit kunnen ook grotere gespecialiseerde jobwebsites zijn met een lijst van honderden jobs. Deze lijsten worden regelmatig opnieuw gescand en de gevonden jobs worden toegevoegd aan onze database. Deze database kan de gebruiker doorzoeken door trefwoorden in te geven.

Hoe ons te contacteren

Indien je vragen of suggesties hebt, aarzel dan niet om ons te contacteren.