
Productiemedewerker afdeling keuken
- Oost-Vlaanderen
- Vast
- Deeltijds
En je zorgt er in deze functie voor dat anderen dat ook kunnen doen.
In de keuken produceren we bereidingen waar grootmoeders jaloers op zouden zijn, maar dan op industriële wijze in grote hoeveelheden.
- Hygiëne is belangrijk voor een keukenmedewerker. Daarom zorg je er dagelijks voor dat jouw werkwijze en de eindproducten aan alle normen voldoen.
- Ook de veiligheidsvoorschriften leef je tot in de puntjes na. Je doet er alles aan om kwaliteit én veiligheid te garanderen.
- Je kan en wil werken in een wisselend 2-ploegensysteem. De vroege ploeg start om 04.30 en loopt tot 12.45 uur. De late ploeg start om 11.45 en loopt tot 20.00 uur.
- Je bent flexibel, stressbestendig en werkt zelfstandig.
- Je weet hoe je met machines overweg moet of wil hiervoor een opleiding volgen.
- Je houdt van afwisseling en werkt graag in een team.
- Fysiek werk schrikt jou niet af en je bent hands-on.
- Je hebt een goede basiskennis Nederlands of Engels.
- Een boeiende en gevarieerde job bij een groeiend familiebedrijf van Belgische oorsprong.
- Groeimogelijkheden en interne opleidingen.
- Een flexibele job die je goed kan combineren met je privéleven.
- Geen weekendwerk! Je draait 39 uur mee tijdens een vijfdagenweek.
- Een contract van onbepaalde duur en een mooi loonpakket.