
Horeca Keuken
- Aalst, Oost-Vlaanderen
- Vast
- Voltijds
- Vast contract van onbepaalde duur, fulltime.
- Moderne, uitgeruste keuken met ondersteunend team.
- Correct en bespreekbaar loon.
- Openingsuren: dinsdag t.e.m. zaterdag "dagwerk" (enkel op vrijdag tot 21u)
- Geen coupéservice, fijne werkuren met goede balans werk/privé.
- Optie tot een bedrijfswagen na positieve evaluatie.
- Ruimte voor persoonlijke inbreng en doorgroei.
- Kansen tot creativiteit en seizoenssuggesties.
- Volledig beheer en creatieve invulling van de keuken en de menukaart binnen de brasseriekeukenstijl.
- Aansturen, coachen en motiveren van het keukenteam (sterke sous chef reeds aanwezig).
- Plannen van de dagelijkse voorbereiding (mise-en-place) en vlotte service, zonder coupé.
- Zorgen voor kwaliteitscontrole, netheid, hygiëne en voedselveiligheid in de keuken.
- Mee opstellen en invoeren van creatieve suggesties en seizoensgebonden gerechten.
- Efficiënt voorraadbeheer en bestellen van producten.
- Relevante ervaring als kok, bij voorkeur als chef-kok of keukenverantwoordelijke.
- Sterke organisatorische vaardigheden en leiderschapscapaciteiten.
- Passie voor verse, eerlijke en kwalitatieve brasseriegerechten.
- Teamspeler: je werkt constructief samen en kan collega's inspireren.
- Open voor vernieuwing, maar respecteert klassieke gerechten.
- Flexibel, stressbestendig en precies in uitvoering en presentatie.