Heb jij een grote liefde voor chocolade? Dan zijn wij op zoek naar jou!Voor een chocoladeatelier regio Asse ben ik samen met mijn collega's op zoek naar een creatieve, nauwkeurige en enthousiaste chocolatier die ambachtelijke producten naar een hoger niveau tilt.Wat ga je doen?Tempereren, mouleren en decoreren van chocolade Bedenken en ontwikkelen van nieuwe smaken en producten Zorgdragen voor orde en hygiëne in het atelier (volgens HACCP) Samenwerken met een klein, gepassioneerd teamWat breng jij mee?
Ervaring als chocolatier of patissier
Creatief, oog voor detail en smaakgevoel
Zelfstandig én een echte teamspeler
Stressbestendig en flexibel, zeker tijdens feestdagen
Liefde voor chocolade
Chocolade bereiden. De werkpost onderhouden. Gereedschap of materiaal reinigen. IJs en sorbets bereiden. Ingrediënten doseren. Voedingsmiddelen verpakken. Suikerwaren bereiden. Voedselveilig en hygiënisch werken. Voedingswaren bereiden: ChocoladeWat bieden wij?
Werken in een inspirerende en ambachtelijke omgeving