Crew Leader Productie (keuken) - Brugge B-Park

Lunch Garden

  • Brugge, West-Vlaanderen
  • Vast
  • Voltijds
  • 1 maand geleden
Crew Leader Productie (keuken) - Brugge B-ParkIs kwaliteit in de keuken jouw stokpaardje?Lunch Garden is een Belgische restaurantketen met een familie van meer dan 900 medewerkers in 63 restaurants. Dagelijks serveren wij met een glimlach onze klanten.Onze missie? Lunch Garden heeft de ambitie om de favoriete Belgische keuken te serveren aan families en vrienden aan een betaalbare prijs met een goede kwaliteit.Niettegenstaande deze uitdagende periode, zitten we vol energie en plannen we om opnieuw het beste van onszelf te geven. Wij missen onze klanten en hebben goesting om er weer in te vliegen!Wat serveert Lunch Garden als werkgever?Als werkgever zijn we er van overtuigd dat mensen het verschil maken. Dus ook jij!Onze troeven, daar mogen we gerust mee uitpakken!- Een vast contract- Een uitgebreid opleidingspakket zodat je kan doorgroeien, als je wenst- Een evenwichtig weekendpakket: minstens 8 vrije weekends en 20 vrije weekenddagen per jaar- Een DKV hospitalisatieverzekering- Een aantrekkelijke verloning- Een toffe werksfeer- Samen met jouw keukenteam schrijf je mee aan ons succesverhaalLunch Garden staat al vele jaren garant voor lekkere maaltijden tegen betaalbare prijzen en toch stellen we ons nog elke dag in vraag, nu meer dan ooit. Onze klanten zijn de rode draad in ons verhaal: een succesverhaal dat al meer dan 50 jaar duurt. En we plannen er nog veel mooie jaren van te maken.Welke kruiden breng jij mee om je gerecht te pimpen?Behalve de glimlach op je gezicht (deel van je uniform), zorg je voor kwalitatieve gerechten die onze klanten doen watertanden- Je bent een geboren organisator in je keuken, je zorgt dat de voorbereidingen voor elke shift correct verlopen en dat alles proper achtergelaten wordt nadien.- Je toont aan je medewerkers dat een goede mise-en-place de sleutel tot een goed draaiende keuken is.- Je doet onze klanten watertanden bij het zicht van alle je lekkere gerechten.- Je zorgt er voor dat je team volgens de systemen en methodes werkt zodat efficiëntie en kwaliteit hand in hand kunnen gaan.- Je kennis breng maar al te graag over naar je teamleden en je stuurt hen bij zodat je het restaurant met een gerust hart kan achterlaten tijdens jouw vrije dagen- Je leeft onder het motto van: 'Een dag niet gekookt, is een dag niet geleefd.Welke basisingrediënten moeten er zijn voor een geslaagd menu?Wij gaan voor een win-win relatie, dat wil zeggen dat Lunch Garden jou doet groeien en jij zorgt voor de groei van het bedrijf. En daar zijn enkele basisregels voor nodig.Dus vragen we dat je:- vrij bent om tijdens het weekend of de feestdagen te werken- om enkele dagen per week het restaurant te sluiten na een avondshift, ten laatste om 22.00 uur- ook soms 's ochtends de deuren te opent voor je medewerkers en de ochtendshift meewerkt.- dat je je passie kan overbrengen naar je collega's en je klanten. Want als je van je passie je werk kan maken, overstijg je jezelf.- Je hygiëne hoog in het vaandel draagt.- Je onze systemen en procedures nauwkeurig volgt.

Lunch Garden