
Leidinggevende koude-lijn-keuken in een woonzorgcentrum - 25 uren per week
- Antwerpen
- Vast
- Deeltijds
- Bestellingen plaatsen voor de componenten van de warme maaltijden, geproduceerd in één van onze centrale keukens, en alle extra leveringen.
- Afwerking van de maaltijden: je zorgt ervoor dat elke maaltijd perfect wordt afgewerkt en klaar is voor onze bewoners.
- Verdeling van de maaltijdporties doe je voor de ganse campus. Het uitserveren van de maaltijden doe je in de bistro. In het woonzorgcentrum gebeurt dit door het zorgpersoneel.
- Administratieve verwerking: je zorgt voor de juiste verwerking van alle gegevens en administratie rondom de maaltijden.
- HACCP-procedures: je volgt nauwgezet de hygiëne- en veiligheidsvoorschriften en zorgt voor de naleving van de HACCP-standaarden.
- Bestellen van voedingswaren via de beschikbare systemen.
- Controle van leveringen en de stock: je houdt alles nauwlettend in de gaten, zodat er nooit iets ontbreekt in de keuken.
- Aanspreekpunt voor collega’s in zorg en animatie: je werkt nauw samen met andere afdelingen om een vlotte samenwerking te waarborgen.
- Leidinggeven aan een team: je stuurt een ploeg van 5 keukenmedewerkers aan en zorgt voor een vlotte werking in de keuken. Je neemt deel aan het wekelijks kernoverleg.
- Deelnemen aan evaluaties en overleggen in het kader van het voedingsbeleid en de voedselveiligheid. Je begeleidt inspecties en volgt deze verder op.
- Je zorgt voor een vlotte samenwerking met Sodexo.
- Je hebt minimaal 5 jaar ervaring in de keuken.
- Ervaring binnen de algemene zorg of specifiek ouderenzorg en grootkeuken is een pluspunt.
- Je spreekt, schrijft en leest heel goed Nederlands.
- Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
- Je bent een coachende leidinggevende die de missie van De Medemens mee uitdraagt. Je zoekt mee naar geschikte medewerkers voor je team, doet talentgesprekken en functioneringsgesprekken. Je begeleidt nieuwe medewerkers tijdens hun inwerkingstraject.
- Je werkt probleemoplossend en tracht ook proactief te handelen om de keuken optimaal te laten draaien.
- Je zorgt voor een optimale planning binnen het afgesproken budget. Je zorgt voor continuïteit, ook tijdens het weekend.
- Je bent creatief: de keuken is jouw passie en je hebt feeling voor dienstverlening en het verzorgen van maaltijden die onze bewoners zullen waarderen.
- Je hebt een goede kennis van informatica (Word, Excel, Outlook ...).
- Je staat altijd klaar voor cliënten en collega’s.
- Je hecht veel belang aan communicatie en samenwerking.
- Een vast bediende contract van onbepaalde duur - minimaal 25 uur per week.
- Een verloning volgens IFIC 13 met overname van relevante ervaring/anciënniteit.
- Een aangename werkomgeving op een goed bereikbare locatie.
- Een pakket aan extralegale voordelen:
- Gratis hospitalisatieverzekering met mogelijkheid om gezinsleden aan te sluiten.
- Km-vergoeding, ook als je met de fiets of te voet komt werken.
- Vakantiedagen: 20 wettelijke + 3 sectorale vakantiedagen + 11 juli.
- Daarbovenop 2 extralegale vakantiedagen (als voorafname van de eindeloopbaandagen) + 2 anciënniteitsdagen (vanaf 5 jaar en 10 jaar in dienst).
- Maaltijdcheques ter waarde van €6 (per 7,6 uur) vanaf 6 maanden in dienst.
- Verzekering gewaarborgd inkomen vanaf 5 jaar in dienst, tussenkomst bij langdurige afwezigheid wegens ziekte (+90 dagen).
- Kortingen op reizen, mode, ontspanningsmogelijkheden, media, elektro en op verschillende webshops via
- Zon- en feestdagen toeslag van 70% (in plaats van de wettelijke toeslag van 56%).
- Flex-premie van 25% bij oproep 48 uur voor prestatie en van 50% bij oproep 24 uur voor prestatie.
- Gratis hospitalisatieverzekering met mogelijkheid om gezinsleden aan te sluiten.