
Kok
- Brugge, West-Vlaanderen
- Vast
- Voltijds
Je zorgt voor de culinaire productie en coördineert het keukenteam om een vlotte service te garanderen.
- Ontwikkelen en uitwerken van menu’s en gerechten, rekening houdend met seizoensproducten en budget
- Toezien op de bereiding, presentatie en kwaliteit van de gerechten
- Organiseren en coördineren van de keukenactiviteiten en het keukenteam aansturen
- Toezien op de naleving van HACCP-hygiënevoorschriften en schoonmaakprocedures
- Beheren van de voorraad, bestellingen plaatsen en contact onderhouden met leveranciers
- Opstellen van de personeelsplanning en het team coachen en motiveren
- Onderhandelen over contractvoorwaarden en controleren van geleverde producten
- Waarborgen van een efficiënte en gestructureerde keukenwerking
- Je hebt ervaring als chef-kok en een passie voor gastronomie
- Je werkt nauwkeurig en houdt van orde en hygiëne
- Je bent een teamspeler met leidinggevende capaciteiten
- Je kan plannen, organiseren en zelfstandig werken
- Je hebt een creatieve en innovatieve mindset
- Je bent communicatief sterk en weet je team te motiveren
- Een fulltime functie in een gerenoveerd hotel
- Een marktconform salaris passend bij jouw ervaring
- Groeps- en hospitalisatieverzekering
- Kortingen binnen de hotelgroep (o.a. op overnachtingen en eten/drinken)
- Interne en externe opleidingsmogelijkheden
- Een bonussysteem volgens CAO90
- Maaltijdcheques
- Optie vast na positieve interim-periode
8200 Brugge