
Keukenmedewerker ( met doorgroeimogelijkheden tot Chef)
- Geel, Antwerpen
- Vast
- Voltijds
Als keukenmedewerker zal je slechts werken tot max 21 uur in de avond en krijg je minimum 2 dagen vrij per week .Indien je graag overuren zou doen ,zijn er wel mogelijkheden maar deze zullen beperkt zijn .
Je krijgt intern opleiding van de vaste medewerker zodat je ook all-round kan gaan werken in de keuken .Aan deze job heb je nog wel wat sociaal contact bij klanten wanneer je aan de afhaal keuken zal staan .
Startloon : 14.8839 euro per uur
( loon zal snel groeien wanneer je ingewerkt bent)
Uurrooster : 10 uur - 19 uur
Eco-chequesWerken in een jong team en voldoende ontplooiingsmogelijkheden zijn er voorzien .Extralegale voordelenEcochequesFunctieomschrijvingVoor de vacature van keukenmedewerker in de brasserie ben je verantwoordelijk voor het bereiden van verschillende snacks en alle voorbereidingen in de keuken.
Je werkt samen in een klein team van 3 personen en je zal altijd starten aan de simpele keuken waar je ook de afhaal zal verzorgen .Je werkt voornamelijk van woensdag tot en met zondag, maar in de schoolvakanties kunnen de uren en dagen variëren. Zodra je de basis taken zoals het bakken van snacks en frieten zelfstandig onder de knie hebt, krijg je de kans om door te groeien naar de warme kant als hulpkok.Hier zal je helpen bij het bereiden van warme gerechten en andere taken in de keukenVoor de vacature van keukenmedewerker in de regio van Geel zoeken we een enthousiaste kandidaat die graag wil doorgroeien naar een functie als hulpkok aan de warme kant of eventueel naar chef-kok.Jouw profielJe bent flexibel en bereid om te werken van woensdag tot en met zondag en je kan je aanpassen aan wisselende uren en dagen in de schoolvakanties.
Je hebt een passie voor het bereiden van eenvoudige snacks en je wilt jezelf verder ontwikkelen in de horeca.
Zelfstandig werken is voor jou geen probleem en je hebt de ambitie om meer verantwoordelijkheden op te nemen in de keuken.BedrijfsinformatieBinnenspeeltuin in de regio van Kempen waar je als klant ook kan aanschuiven aan een heerlijk brasserie buffet .Erkenningsnummer: W.INT.040 - W.INT.10 - VG13/BUO - VG1312/BC - 00137-406-20121024 - 00305-406-20121204Diversiteit en inclusie zijn belangrijk voor Accent. Wie, wat of hoe je ook bent of waar je voor staat, het zijn jouw talenten die het verschil maken.14.00 - 16.00 / uur27/6/2025,AntwerpenHoreca & toerismeKeukenmedewerkerArbeiderArbeiderDag,Zaterdag,Zondag-Voltijds495231