
Hulpslager -Ravels
- Ravels, Antwerpen
- Vast
- Voltijds
(Optie tot uitbreiding naar 5 dagen/week)
Uurregeling: telkens van 7u tot 16u
Fulltime: 38 uren per week
Marktconform loon en aangename werksfeer
Bediende contract
Variatie in het takenpakket
Eigen inbreng kunnen geven in de gerechtenExtralegale voordelenEcochequesFunctieomschrijvingAls hulpslager ben je verantwoordelijk voor het verwerken en behandelen van vlees. Je taken bestaan uit:Maken van hamburgers, worsten en allerhande kleine vleesbereidingen.
Verdere verwerking en presentatie van vleesproducten in de winkel.
Bereiden van smaakvolle traiteur gerechten met producten uit de winkelvoorraad en restjes, zodat deze omgezet worden tot volwaardige maaltijden
Instaan voor orde, netheid en hygiëne van jouw werkplaats
Inpakken van gerechten en etiketteren.Jouw profielVoor onze vacature van hulpslager in supermarkt in de regio van Ravels zoeken we iemand die beste aansluit op deze checklist :Je hebt ervaring met vleesverwerking (bv. slagerij, industriële keuken, of restaurant)
Je bent creatief en efficiënt met grondstoffen en verspilling tegengaan is voor jou vanzelfsprekend
Je kan goed zelfstandig werken, maar functioneert ook in teamverband
Je spreekt goed Nederlands of Engels - dit is een absolute voorwaarde
Je bent de horeca uren beu en je wil graag een beter privé-werk balansBedrijfsinformatieWij zijn een familiezaak die dagdagelijks gebrand staat op een klantvriendelijke bediening en verse producten in de winkel. Onze medewerkers hebben zonder uitzondering een passie voor voeding en volgen regelmatig opleidingen om de klanten het allerbeste van de moderne distributie te bieden: de nabijheid, het aangename kader, de zeer soepele openingsuren, de producten van onberispelijke kwaliteit en de introductie van nieuwe technologie om het winkelen zo gemakkelijk mogelijk te maken.Wij bieden:
- Een uitgebreid assortiment van meer dan 18 000 producten
- Openingstijden vanaf 8 uur 's morgens tot 20 uur van maandag tot zaterdag en tot 21 uur op vrijdag
- Een grote wijnafdeling met zo'n 700 referenties uit de hele wereld. Dit is reeds meer dan 100 jaar een specialiteit, er staat een wijnraadgever tot je dienst voor oplossingen op maat.
- Een uitgebreid gamma seizoensfruit en -groenten tegen de beste prijzen
- Een ruime keuze aan vers, meerdere keren per dag ter plaatse gebakken brood
- Heerlijk vlees, bereid met de vakkennis van onze beenhouwers
- Een gezond visassortiment, heerlijk, duurzaam en 100 % vers
- Bioproducten: een ruime keuze in elke afdeling
- Het comfort van een traiteurafdeling die de klant een volledig gamma bereide schotels aanbiedt
- Vleeswaren- en gevogeltespecialiteiten, een grote keuze aan vis en zeevruchten én vegetarische specialiteiten