Directiekok vliegende ploeg regio Brussel fulltime
ISS Facility Services
- Brussel
- Vast
- Voltijds
- Je bent creatief in het zoeken, uitwerken en voorstellen van nieuwe bereidingen, gerechten of presentaties
- Je bent, in overleg met jouw leidinggevende, verantwoordelijk voor de planning/menu en de samenstelling van de gerechten
- Je doet de mise-en-place voor alle warme en koude gerechten: soepen, voorgerechten, hoofdschotels, sauzen, salades, desserten, patisserie
- Je braadt vlees, vis en gevogelte; bereidt allerlei sauzen
- Je bereidt en werkt gerechten af volgens bestelling
- Je respecteert hierbij een bepaalde tijdsplanning, receptuur, werkmethode en werkorganisatie
- Je schikt en garneert gerechten op borden en schotels
- Je respecteert de portionering van de verschillende maaltijdcomponenten
- Je let op het optimaal grondstoffenverbruik, presentatie, smaak en kwaliteit
- Je geeft op vraag van klanten uitleg over samenstelling van gerechten.
- Je geeft instructies aan keukenpersoneel
- Je ruimt de keuken op en houdt de keuken netjes, schoon en veilig
- Je controleert en behandelt voedseloverschotten
- Je controleert de kwaliteit en versheid van producten
- Je zorgt voor hygiënische opslag en bewaring van voedingsmiddelen
- Je houdt de koelkast en diepvries ordelijk en schoon
- Je controleert de voorraadniveaus en plaatst de nodige bestellingen, je controleert de kwaliteit en kwantiteit van leveringen, je beheert de voorraad, je handelt retourneringen af en stelt inventarissen op
- Je maakt werkinstrumenten en werkplaatsen schoon
- Je respecteert veiligheidsnormen tijdens de werkzaamheden
- Je verwerkt allerlei gegevens, zoals gewerkte uren, ziekte of vakantie, gegevens met betrekking tot berekeningen, voorraad, bestellingen en verbruik
- Je bent verantwoordelijk voor de werkroosters van het keuken- en bedienend personeel, stelt roosters op en wijst taken toe aan het personeel; je bent ook verantwoordelijk voor de opleiding en begeleiding van het personeel
- Je helpt bij het opstellen van de jaarlijkse begroting; analyseert verschillen tussen de maandelijkse resultaten en het budget
- Je neemt deel aan vergaderingen van de voedingscommissie
- Je zorgt voor een optimale werking tijdens de bediening en voert controles uit op de bereide gerechten (kwaliteit, smaak en uiterlijk)
- Je controleert HACCP- en ISO-documenten en verwerkt deze volgens de ISO-normen
- Het spreekt voor zich dat koken en klantenservice jouw passies zijn!
- Je hebt een hotelmanagementopleiding of gelijkwaardige ervaring.
- Dankzij je charisma en ervaring ben je in staat om een team op lange termijn te leiden, te begeleiden en te motiveren.
- Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden en bent vlot in het stellen van prioriteiten.
- Je hebt een goede kennis van de HACCP-normen.
- Je hebt voldoende kennis van het Nederlands en het Frans om de job uit te voeren.
- Je bent toegewijd, punctueel en flexibel en je gaat elke dag met een sterk verantwoordelijkheidsgevoel naar je werk.
- Kans op een vast contract in een dynamisch team, opleidingen en doorgroeimogelijkheden
- Een voordelige hospitalisatie -en groepsverzekering
- Een veelzijdige functie in een bedrijf dat belang hecht aan een collegiale omgeving en het welzijn van onze medewerkers. ISS = “een plaats waar je jezelf kan zijn!”
- Je werkt in een bedrijf met een internationale dimensie, met een professionele uitstraling en ondersteund door een sterk gevoel van samenhorigheid, cultuur en waarden