Zorgcentrum Aquamarijn is op zoek naar een enthousiaste kok!Het innovatieve zorgcentrum Aquamarijn is op zoek naar een gemotiveerde kok om ons team te versterken!Wij vinden eten zeer belangrijk. Wat wij serveren, hoe we het klaarmaken, hoe onze keuken werkt en dat we erin slagen om elke dag vers en lekker te koken....Samen met een gemotiveerd team van keukenmedewerkers en koks serveren wij dagelijks 180 maaltijden.De dynamiek en inzet van onze medewerkers vormt de drijvende kracht van onze organisatie. Onze bewoners kunnen dit elke dag opnieuw proeven en ervaren. Wij geloven sterk in de combinatie van kwaliteit en lekker eten op het bord.Kwaliteit staat dan ook centraal in alles wat we ondernemen. Zorg op maat is bij ons dan ook niet louter theorie.Daarom durven we van onze medewerkers ook verwachten dat zij hierin hun steentje bijdragen door flexibel en innovatief te zijn.Bovendien hechten wij als huis enorm veel belang aan de zorg voor onze medewerkers: zij zijn ons grootste kapitaal! Het creëren van een "great place to work" is onze dagelijkse opdracht.Heb je een hart voor senioren? Wil je samen met ons een open en gezellige thuis - een "great place to live"- creëren voor onze bewoners? Draag je de waarden "SAMEN, RESPECT en VRIENDELIJKHEID" hoog in het vaandel en ben je iemand die de handen uit de mouwen kan steken?Aarzel dan niet en kom kennis maken met ons.Bekijk ons ook op www.animagroup.be/aquamarijn of vind ons op facebook!Wat wordt er van jou verwacht?Uw profiel:De juiste attitude en een positieve ingesteldheid primeren voor ons. Vriendelijkheid, collegialiteit en visiegericht werken zijn voor ons belangrijke waardenJe hebt een diploma horeca: hotel en/of grootkeukenJe hebt zin voor orde en netheidJe hebt een verzorgd voorkomenje bent klantvriendelijk en servicegerichtJe vindt weekendwerk geen probleemJe bent PC vaardigJe bent een teamplayer en je vindt samenwerken belangrijkErvaring in de ouderenzorg is een pluspuntJobgerelateerde competenties:Je werkt rechtstreeks onder leiding van een chef-kok. Je voert alle bereidingen uit en zorgt voor het schikken en presenteren van de gerechten. Je doet hiervoor de nodige planning en organisatie van de werkzaamheden.Je hebt een grondige kennis van de HACCP-normenJe controleert systematisch het kookproces en de temperaturen, alsook de temperaturen van koelkasten en diepvriezersJe controleert leveringen en plaatst deze op de correcte locatieJe neemt deel aan werkgroepen ter verbetering van de kwaliteit van de geleverde dienstenWat bieden wij jou aan?in eerste instantie staan we garant voor een aangename en moderne werkomgeving...kortom, een "great place to work"!een contract van onbepaalde duureen democratisch uurrooster met aandacht voor een gezonde work life balanceverloning volgens IFIC barema en overname van relevante anciënniteitextra verloning voor onregelmatige prestatiesmaaltijdchequeskortingen op AG verzekeringen "niet leven"de Anima-voordelenkaart die diverse kortingen biedt in verschillende winkelstal van opleidingsmogelijkheden, ruimte voor initiatieven en de kans om mee verder te werken aan uitdagende projecten