Verkoper brood en banket

Konvert

  • Oud-Turnhout, Antwerpen
  • Tijdelijk
  • Voltijds
  • 18 dagen geleden
Albert Heijn Oud-Turnhout zoekt een gemotiveerde Bakkerijmedewerker om het team te versterken!Ben jij gepassioneerd door het bakkersvak, heb je oog voor detail en ben je klantgericht? Dan zijn wij op zoek naar JOU!Hieronder vind je jouw mogelijks toekomstige verantwoordelijkheden:
  • Je verzorgt dagelijks de bakkerijafdeling en zorgt voor een aantrekkelijke presentatie van de producten.
  • Je controleert de producten dagelijks en vult de producten bij volgens het FIFOsysteem (First in, First out).
  • Je verwerkt de binnenkomende leveringen en zorgt ervoor dat het magazijn steeds ordelijk en overzicht georganiseerd is. Je hebt ook een duidelijk beeld over jouw stock zodat je weet welke producten nieuw besteld moeten worden.
  • Je assisteert de klanten vriendelijk, je beantwoordt hun vragen en geeft steeds het nodige advies over de producten.
  • Je zorgt ervoor dat jouw werkplek en de bakkerijafdeling schoon en georganiseerd is zodat de klanten zichzelf makkelijk kunnen behelpen.
Interesse? Contacteer ons dan via of via 014 86 08 04!
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal.
  • Je bent bereid om te werken volgens een wisselend uurrooster tussen 6u 's ochtends en 8u 's avonds. En je bent beschikbaar van maandag tot zondag, in een werkweek van 5 dagen.
  • Je barst van energie en wil het elke dag beter doen om de klanten steeds zo goed mogelijk verder te helpen.
  • Je bent servicegericht en gaat planmatig te werk zodat je jouw werk steeds nauwkeurig en met een oog voor detail kan uitvoeren.
  • Je hebt een goede kennis van de bakkerijproducten en hebt bij voorkeur, al een eerste ervaring in de verkoop achter de rug.
De deegstukken en patisserie voorbakken, bakken en uit de oven halen. De voorraad opvolgen, tekorten vaststellen Bestellingen plaatsen. Een organisatie boekhoudkundig en administratief beheren. Het deeg in deegstukken verdelen, rollen en vormgeven De gisting controleren. Het werkblad, het gereedschap en de ruimtes schoonmaken en hygiënisch houden. Ingrediënten uitkiezen (bloem, gist, additieven, ...) en doseren voor het maken van brooddeeg of patisseriedeeg Het deeg mengen, kneden en uitrollen. Medewerkers opleiden in vaktechnieken. Producten versieren na afkoeling (stukjes chocolade, sesamzaadjes, suiker, met een saus overgieten, ...). Patisserie bereiden (snijden, versieren, bestrijken met een laagje eigeel, ...)
  • Een afwisselende job in een dynamische werkomgeving.
  • Marktconform loon.
  • Tof, dynamisch team met en prettige werksfeer.

Konvert