Als Restaurant Supervisor ben je de spilfiguur in ons restaurant. Je bent verantwoordelijk voor het vlotte verloop van de service en zorgt ervoor dat zowel gasten als teamleden zich goed voelen.Taken:Ontvangen van gasten als echte gastheer/gastvrouwVoorstellen van het menu en opnemen van bestellingenCorrect afrekenen en bijhouden van de stockBestellingen doorgeven aan de keuken en opvolgenMeehelpen met de personeelsplanningBegeleiden en aansturen van het zaalteamHelpen bij de mise en place van de zaalServeren van gerechten en dranken en afruimen.Wat wij van jou vragen:Vriendelijk, sociaal en verzorgd voorkomen;Beschikken over leidinggevende vaardigheden en in staat om in teamverband te werkenFlexibiliteit om avond- en weekendwerk te verrichten (geen coupéservice)Vloeiende communicatie in zowel Nederlands als FransMeestal beschikbaar van dinsdag tot zaterdag.Ervaring in een leidinggevende rol binnen de horeca is een pluspunt.Wat wij jou bieden:Interimcontract met optie op vast contract.Een aantrekkelijk loonpakket met maaltijdcheques, ecocheques en bij een vast contract ook groeps- en hospitalisatieverzekeringWerken in een dynamisch en professioneel team binnen een bekende Belgische hotelgroepOntwikkelings- en doorgroeimogelijkheden binnen de groepVoordelige tarieven in alle hotels van de ketenToegang tot tal van voordelen via een centraal platform met kortingen bij partners.