Food Quality Engineer

Gourmand Pastries

  • Moeskroen, Henegouwen
  • Vast
  • Voltijds
  • 2 maanden geleden
Food Quality EngineerBen jij een ingenieur met een achtergrond in voeding of (bio-)chemie?Kan je vlot uitdrukken in het Frans, Nederlands en Engels? Heb je al een aantal jaren relevante ervaring als Food Quality Engineer? Wil je graag als quality engineer deel uitmaken van en groeiende organisatie die net zoals jij een gezonde ambitie heeft? Check, Check, Check? Let’s talk!Talent moet beloond worden! Dit is wat je van ons mag verwachten als Quality Engineer:Jouw inzet zal van bij de start beloond worden met een aantrekkelijk salaris, aangevuld met extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, ecocheques, sport- en cultuurcheques, onkostenvergoeding, flexibel werkrooster, 32 vakantiedagen én een groeps- en hospitalisatieverzekering.Gourmand Pastries biedt je een open en dynamische bedrijfscultuur waar initiatief, autonomie en ownership gewaardeerd en gestimuleerd worden.Deze functie biedt veel variatie en een brede verantwoordelijkheid. Op mid-lange termijn zijn er reële doorgroeimogelijkheden, ook binnen de bedrijvengroep DosscheDit zal je bij ons mogen doen:Je staat in voor het volledige kwaliteitsgebeuren binnen de onderneming;Je schrijft procedures uit om de kwaliteit te verhogen en past deze ook effectief toe;Je ontwikkelt, verbetert en zorgt voor de naleving van de voedselveiligheidsvoorschriften;Je coördineert, auditeert en onderzoekt continu de implementatie van voedselveiligheidsnormen;Je streeft naar voortdurende optimalisatie van de systemen door overleg met de diverse interne diensten;Je voert zowel interne als externe audits uit;Je stimuleert, motiveert en laat de werknemers het belang van kwaliteit binnen de onderneming zien;Je identificeert en communiceert over voedselveiligheidsrisico’s op de werkvloer en geeft advies over voedselveiligheidsprogramma’s;Je informeert en adviseert de directie over eventuele nodige investeringen op kwaliteitsgebiedDit ben jij: Doe de check.Je hebt een Ingenieursdiploma bij voorkeur voeding, biochemie of chemie voorleggen of bent gelijkwaardig door ervaring;Idealiter kan je een 5 tal jaar ervaring voorleggen in een soortgelijke functie;Talenkennis is belangrijk. We zoeken iemand die zich vlot kan uitdrukken in het Nederlands, Frans en Engels.MS Office (Word, Excel) kent voor jou geen geheimen;Kennis van SAP EN HACCP is een vereiste

Gourmand Pastries