een vast contract is een zekerheid na een geslaagde kennismaking met de jobinhoud en bedrijfscultuur
je werkt in een bedrijf met familiaal karakter
een stevige verloning
je werkt enkel met fijne kwaliteitsgerechten, geen industriële volumes
je werkt van maandag tot en met vrijdag, geen vast weekendwerk!
FunctieomschrijvingJe werkt als kok voor een cateringbedrijf. Jouw verantwoordelijkheden:
je werkt als kok in de warme keuken
je doet de voorbereidende werken
je kookt de gerechten voor het geplande event in het kookatelier
je gaat sporadisch mee op verplaatsing om te koken (max 1 avond per week)
Jouw profielWat zoeken wij in jou voor deze job als kok?
je hebt een diploma kok op zak of bent gelijkwaardig door minstens 1 jaar ervaring als kok
je houdt van food
op kwaliteit sluit jij nooit compromissen
je werkt in een dagrooster van maandag tot en met vrijdag en bent bereid om 1x per week mee te gaan koken op verplaatsing
eens een zaterdag werken vind je helemaal niet erg
je kan zelfstandig werken
BedrijfsinformatieOnze klant is een cateringbedrijf met 30 jaar ervaring en gekend voor hun topproducten en creatieve oplossingen. Naast verzorgen van catering, verzorgen zij ook aankleding van lokaties en logistieke ondersteuning.Erkenningsnummer: W.INT.040 - W.INT.10 - VG13/BUO - VG1312/BC - 00137-406-20121024 - 00305-406-20121204Diversiteit en inclusie zijn belangrijk voor Accent. Wie, wat of hoe je ook bent of waar je voor staat, het zijn jouw talenten die het verschil maken.17.00 - 19.00 / uur14/7/2025,West-Vlaanderen,Techniek & productie, Horeca & toerismeKeukenmedewerkerArbeiderArbeiderDag-Voltijds503448