
Chef de Cuisine | Chef-kok | Souschef | Dilbeek (geen service coupé)
- Dilbeek, Vlaams Brabant
- Vast
- Voltijds
- Een voltijdse tewerkstelling binnen een goeddraaiende zaak, werkzekerheid verzekert
- Een correcte verloning aangevuld met maaltijdcheques 8eur/dag
- Parkeergelegenheid
- Een te bespreken uurrooster
- Een familiaal bedrijf waar niemand slechts een nummer is
- Teambuildingsactiviteiten
- Menuplanning:
- Inkoop en voorraadbeheer:
Handhaven van een efficiënt voorraadbeheersysteem om verspilling te minimaliseren.
- Keukenorganisatie:
Toewijzen van taken en verantwoordelijkheden aan keukenpersoneel.
- Kwaliteitscontrole:
Actief monitoren van gerechten tijdens de bereiding en het implementeren van verbeteringen indien nodig.
- Kookactiviteiten:
Creativiteit tonen bij het bedenken van nieuwe gerechten en specials.
- Hygiëne en veiligheid:
Toezien op het schoonmaken en onderhouden van keukenapparatuur en -ruimtes.
- Samenwerking met het bedienend personeel:
Bereidheid tonen om te overleggen over menu-aanpassingen en speciale verzoeken.
- Kostenbeheer:
Efficiënt gebruik maken van ingrediënten om verspilling te minimaliseren.
- Training en ontwikkeling:
Zorgen voor continue professionele ontwikkeling binnen het team.
- Creativiteit en innovatie:
Experimenten met nieuwe smaken en presentaties om de brasserie te onderscheiden.Het uurrooster is bespreekbaar. De keuken is 7/7, doorlopend open.Jouw profielAls Chef-kok/ Souschef herken je jezelf in onderstaande:
- Creatieve Culinaire Leider:
Passie voor culinaire innovatie en het creëren van unieke eetervaringen.
- Effectieve Manager:
Toewijzen van taken en verantwoordelijkheden om een efficiënte werkomgeving te handhaven.
- Strategische Inkoopexpert:
Kostenbewust en in staat om leveranciersrelaties te beheren.
- Kwaliteitsgericht:
Actieve betrokkenheid bij de kwaliteitscontrole en bereid om aanpassingen door te voeren voor verbetering.
- Hygiëne en Veiligheidsbewust:
Zorgt voor een schone en veilige keukenomgeving.
- Samenwerkingsvaardigheden:
Flexibel en bereid om samen te werken aan menuaanpassingen en speciale verzoeken.
- Kostenbewuste Beheerder:
Efficiënt gebruik van ingrediënten om verspilling te minimaliseren.
- Opleider en Mentor:
Bevordert een cultuur van continue professionele ontwikkeling.
- Innovatieve Denker:
Experimenteert met nieuwe smaken en presentaties om de brasserie te onderscheiden.LET OP : Het is onmogelijk het openbaar vervoer te gebruiken voor het werk-woon traject 's avonds.BedrijfsinformatieOnze klant is een taverne/brasserie te Dilbeek waar je terecht kan voor diverse warme en koude gerechten. Ontbijt, lunch of diner , niet is hen te veel! Dit aangevuld met een ruime keuze aan streekbieren en desserts is het een ware aanrader!Erkenningsnummer: W.INT.040 - W.INT.10 - VG13/BUO - VG1312/BC - 00137-406-20121024 - 00305-406-20121204Diversiteit en inclusie zijn belangrijk voor Accent. Wie, wat of hoe je ook bent of waar je voor staat, het zijn jouw talenten die het verschil maken.20.06 - 21.33 / uur13/8/2025,Vlaams BrabantHoreca & toerismeKeukenmedewerkerArbeiderArbeiderDag,Zaterdag,Zondag-Voltijds506572