
Productiemedewerker
- Zele, Oost-Vlaanderen
- Vast
- Voltijds
- Controleren en accepteren van binnenkomende vleesleveringen
- Verifiëren van de kwaliteit en de temperatuur van het vlees
- Snijden, hakken, malen en trimmen van vlees volgens de gewenste specificaties
- Wegen en portioneren van vleesstukken
- Bedienen van machines en apparatuur zoals snijmachines, malers, verpakkingsmachines, en andere productiemachines
- Toepassen van verschillende conserveringstechnieken zoals roken, zouten, of marineren
- Uitvoeren van kwaliteitscontroles tijdens de productie om te zorgen dat de producten voldoen aan de hygiëne- en kwaliteitsnormen
- Bijdragen aan de naleving van HACCP-normen en voedselveiligheidsvoorschriften
- Verpakken van vleesproducten in de juiste verpakkingseenheden
- Labelen van verpakkingen met informatie zoals productiedatum, houdbaarheidsdatum en batchnummer
- Onderhoud en schoonmaak
- Heb je ervaring in de voedingsmiddelenindustrie, bij voorkeur in een vleesbedrijf
- Heb je kennis van hygiënevoorschriften en voedselveiligheid
- Ben je fysiek in staat om zware werkzaamheden uit te voeren, inclusief tillen en staan gedurende lange periodes
- Ben je zorgvuldigheid en oog voor detail
- Ben je flexibel om extra uren te werken
De focus ligt vandaag op het uitbenen en versnijden van hammen en buiken op maat van de klant.
De jarenlange vakkennis in combinatie met de gedrevenheid en zin voor innovatie staat garant voor een uitstekende kwaliteit en klantgerichte service.Erkenningsnummer: W.INT.040 - W.INT.10 - VG13/BUO - VG1312/BC - 00137-406-20121024 - 00305-406-20121204Diversiteit en inclusie zijn belangrijk voor Accent. Wie, wat of hoe je ook bent of waar je voor staat, het zijn jouw talenten die het verschil maken.17.21 - 17.50 / uur2/7/2025,Oost-VlaanderenTechniek & productieOperator voedingArbeiderArbeiderDag,Weekend-Voltijds501931