
Teamleader snijzaal
- Zarren, West-Vlaanderen
- Vast
- Voltijds
- Samen met je collega's zorg je voor een soepele dagelijkse operationele gang van zaken;
- Je hebt de leiding over het personeel en zorgt voor adequaat toezicht op de werkzaamheden;
- Op basis van bestellingen stel je de productieplanning op om efficiënte werkprocessen te waarborgen;
- Klanttevredenheid staat voorop en je bent verantwoordelijk voor het monitoren en verbeteren van klanttevredenheid, in nauwe samenwerking met de verkoopdienst en de productieverantwoordelijke;
- Je onderhoudt nauwe werkrelaties met plant managers en de kwaliteitsdienst om ervoor te zorgen dat de productienormen en kwaliteitsstandaarden worden gehandhaafd;
- Deze veelzijdige rol vereist toewijding, leiderschap en organisatorische vaardigheden.
- Samen met je collega's zorg je voor een soepele dagelijkse operationele gang van zaken;
- Je hebt de leiding over het personeel en zorgt voor adequaat toezicht op de werkzaamheden;
- Op basis van bestellingen stel je de productieplanning op om efficiënte werkprocessen te waarborgen;
- Klanttevredenheid staat voorop en je bent verantwoordelijk voor het monitoren en verbeteren van klanttevredenheid, in nauwe samenwerking met de verkoopdienst en de productieverantwoordelijke;
- Je onderhoudt nauwe werkrelaties met plant managers en de kwaliteitsdienst om ervoor te zorgen dat de productienormen en kwaliteitsstandaarden worden gehandhaafd;
- Deze veelzijdige rol vereist toewijding, leiderschap en organisatorische vaardigheden.
- Beschikt over voldoende verantwoordelijkheidsgevoel en een proactieve werkhouding;
- Toont nauwkeurigheid en flexibiliteit in de uitvoering van taken, waardoor je effectief kunt omgaan met verschillende situaties;
- Voorkennis in de vlees- of voedingssector wordt als een waardevolle troef beschouwd, omdat het begrip van de sectorprocessen en -normen kan vergemakkelijken;
- Beheerst de Nederlandse taal vloeiend, wat essentieel is voor effectieve communicatie binnen het team en met andere afdelingen. Kennis van het Frans wordt als een aanvullend voordeel beschouwd, aangezien meertaligheid de interne communicatie kan versterken;
- Bereidheid om vroeg te beginnen, rond +/- 3u30, en flexibel te zijn in werktijden tot ongeveer 14/15 uur in de middag, wat aangeeft dat je de vereiste inzet toont om de productieprocessen soepel te laten verlopen.
- Fulltime functie;
- Je komt terecht binnen een familiaal bedrijf met een open en aangename sfeer;
- Interessant loonpakket als bediende met onder meer maaltijdcheques en een groeps- en hospitalisatie verzekering;
- Een job in een onderneming met een open sfeer en waar geïnvesteerd wordt in persoonlijke ontwikkeling en opleiding op maat;
- Je werkt in een 38 uur stelsel.