Kok industriële keuken in Destelbergen

IMPACT

  • Destelbergen, Oost-Vlaanderen
  • Vast
  • Voltijds
  • 23 dagen geleden
Als kok industriële keuken zet jij jouw passie voor voeding in binnen een grootschalige productieomgeving. Op deze manier zorg jij voor smakelijke verse maaltijden op het bord van duizenden Belgen!Wie je ook bent of waar je ook voor staat: bij IMPACT geloven we dat iedereen het kan maken. Diversiteit en inclusie zijn voor ons cruciaal: in alles wat we doen, sta jij als uniek persoon centraal.Vaste indienstname na interimVoltijds2 Ploegen200 - 999 werknemersDe jobJouw takenAls kok industriële keuken sta je in voor het bereiden van kant en klare maaltijden, en maaltijdcomponenten.Concreet ziet jouw takenpakket er als volgt uit:
  • Je maakt bereidingen met behulp van industriële kookketels en recepturen;
  • Tussen de soep en de patatten waak je over de kwaliteit van de maaltijden;
  • Ben je tevreden van de kwaliteit van je gerecht? Jij tevreden, wij tevreden! Alles wat je maakt hou je administratief goed bij;
  • Jouw lijfspreuk is: 'in een slordige keuken kan je niet koken' en voert dit ook in de praktijk uit.
Tools & vereisten
  • Talenkennis
  • Nederlands (goed)
Werkregime
  • Voltijds
Aanbod
  • Na een succesvolle interimperiode krijg je een contract van onbepaalde duur aangeboden, we willen jouw talent namelijk niet verliezen;
  • Je krijgt een grondige interne opleiding met voldoende bijscholingen, zo ben jij op de hoogte van de nieuwe smaken, werkwijzen en hippe gerechten;
  • Je komt terecht in een hecht en aangenaam team dat jou met open armen ontvangt;
  • Je kan rekenen op een motiverende verloning die afhangt van je ervaring en kennis;
  • Maaltijdcheques van 8 euro na 1254 gewerkte uren (inclusief interimperiode);
  • Je kan de maaltijden die je maakt zelf aan een zeer voordelige prijs kopen.
Jouw profielIn dit plaatje pas jij
  • Je bent een gepassioneerde kok en hebt een sterke affiniteit met voeding;
  • Bij voorkeur heb je reeds ervaring in de grootkeuken en weet je wat het is om op grote schaal gerechten klaar te maken. Deze ervaring is echter niet vereist, als je er voor open staat om bij te leren kom je ook zeker in aanmerking;
  • Je spreekt en schrijft goed Nederlands, dit is belangrijk in de communicatie naar je collega's toe en ook voor het papierwerk;
  • Een goede hygiëne is voor jou heel belangrijk zowel op persoonlijk als op werkvlak;
  • Je wil werken in een 2-ploegensysteem (06u00 tot 14u15 en van 14u15 of 14u30 tot 22u15 of 22u30);
  • Je bent niet bang voor fysiek wat zwaarder werk;
  • Je hebt een flinke portie teamspirit want we zijn één team, één taak.
Zo scoor je extra punten
  • Snelle beschikbaarheid
  • In bezit van eigen wagen
Het bedrijfCorebusinessJe komt terecht bij een sterk groeiend en innoverend bedrijf, dat verse maaltijden produceert. Dagelijks rollen er in piekperiodes tot 100.000 vers gemaakte maaltijden en maaltijdcomponenten van de band. Dit kan gaan van pure Belgische kost tot meer exotische gerechten. Voor ieder wat wils!Grootte200 - 999 werknemersTroeven
  • Vaste waarde binnen de sector
  • Innovatief bedrijf
  • Rechtstreeks contact met je leidinggevende
  • Opleidingsprogramma
  • Werkmateriaal
  • Bedrijfsrestaurant
Jouw contract
  • Vaste indienstname na interim

IMPACT