
Keukenmedewerker koude kant
- Izegem, West-Vlaanderen
- Vast
- Voltijds
- Een jonge leuke teamsfeer
- Een job in de horeca die je op 4 dagen presteert
- Een job met verantwoordelijkheid
- Een maaltijd in de pauze
- Bij opstart 's morgens samen een kopje koffie drinken met de collega's om aan de werkdag te beginnen
- Je staat in voor de mise en place
- Snijden van groentjes, opkuisen van gamba's en scampi's.
- Tijdens de service zorg jij dat alle koude gerechten zoals slaatjes perfect doorgaan naar de zaal
- Je werkt dessertjes af
- Onderhouden van de werkplek
- Kan werken van donderdag tem zondag: je start op donderdag om 08u30 om de leveringen te ontvangen en op de juiste plaats te zetten daarna start je samen me de chef in de keuken om alles voor te bereiden. De andere dagen start je om 10u.
- Op donderdag en vrijdag werk je in service coupe, in het weekend doorlopend.
- Je bent stressbestendig, het kan soms heel druk zijn in de keuken
- Je hebt verantwoordelijkheidszin: de koude kant is jouw terrein
- Je bent creatief en perfectionistisch