
Chef kok
- Deinze, Oost-Vlaanderen
- Vast
- Voltijds
- Bereiden van sauzen, vlees en vis, het portioneren van het gerecht en het opmaken van de borden
- Gerechten controleren op smaak, kwaliteit en presentatie
- Het organiseren en onderhouden van de werkplek
- Werken a la carte
- Bestellingen plaatsen
- Stock opvolgen
- Kennis van de Belgische keuken en met relevante werkervaring
- Je bent stressbestendig
- Service coupe is geen enkel probleem voor jou
- Optie vast, na geslaagde interim periode
- Fulltime tewerkstelling
- Je werkt van woensdag tot en met zondag
- Steeds vrij op maandag en dinsdag
- Werken in service coupé, 11u-15u en van 17u-23u
- Volledige opleiding op de werkvloer
- Verantwoordelijkheid
- Familiale werksfeer
- Na een positief kennismakend gesprek, kan je snel opstarten
- Druk op de blauwe sollicitatieknop rechtsboven.