
Souschef
- Genk, Limburg
- Vast
- Voltijds
- Je hebt een passie voor koken en bent bekend met verschillende dieetvereisten en voedingsbehoeften.
- Je bent stressbestendig en in staat om efficiënt te werken in een dynamische omgeving.
- Voedselveiligheid en hygiëne staan bij jou hoog in het vaandel waarbij je de HACCP-normen steeds in het achterhoofd houdt.
- Je beschikt over leidinggevende capaciteiten en bent in staat om een team te motiveren, ondersteunen en begeleiden.
- Je onderhoudt goede contacten met de interne en externe klanten en voorziet hen van een optimale dienstverlening.
- Je bent geïnteresseerd in de nieuwste ontwikkelingen en technologieën.
- Je houdt ervan om de werkzaamheden optimaal te organiseren.
- Je hebt bij voorkeur een diploma hoger secundair onderwijs in één van volgende richtingen: hotel, restaurant en keuken, grootkeukens, hospitality of gelijkwaardig.
- Je hebt bijkomend twee jaar relevante ervaring en bij voorkeur ook ervaring in een leidinggevende rol.
- Je hebt een drive om je talenten en passie voor de culinaire wereld verder te ontplooien binnen een ziekenhuisomgeving.
- Je bent een teamspeler die de grenzen van smaak en creativiteit durft te verleggen.
- Je hebt goede organisatorische en communicatieve vaardigheden waardoor de samenwerking met je collega’s soepel verloopt.
- Een uitdagende functie met de mogelijkheid om mee te werken aan een vernieuwende visie, wie weet kan jij ons verrassen met verfrissende ideeën.
- Bij ons krijg je de ruimte om je culinaire vaardigheden verder te ontwikkelen.
- Werken met vernieuwde apparatuur, waaronder de nieuwste modellen Rational combi-steamers en VarioCooking centers.
- Een goede work-life balance.
- Marktconforme verloning volgens IFIC barema 13 in functie van relevante werkervaring. Dit wordt aangevuld met vakantiegeld, een eindejaarspremie, maaltijdcheques (€4) en een groepsverzekering (3% van het totale brutoloon) met bijdrage werknemer en werkgever.
- Een voltijds bediendecontract van onbepaalde duur waarbij je omwille van de 40 uren week geniet van een extra dag verlof per maand.
- Je werkt op onze site in Genk.
- Walter Theybers, dienstverantwoordelijke food en beverage (tel. 089/80 25 30 - mail:
)Informatie over de selectieprocedure:
- Kristof Van den Bergh, talent recruiter (tel. 089/80 36 50 – mail: