
Chef-kok - WZC Het Prieelshof
- Vlaanderen
- Vast
- Voltijds
Samen met de andere kok leid de chef-kok een centrale keuken autopasteurisatie voor ong 700 maaltijden per dag. Je stelt de menu’s samen, volgt de bestellingen op, beheert de stock en waakt over de kwaliteit en de hygiëne van de maaltijden en de keuken.
Hierbij moet steeds rekening gehouden worden met de hygiënische, nutritionele en HACCP normen, en kent de basisprincipes van dieetvoeding.Een hart en ziel voor de job heb je al? Wat heb jij nog nodig?
- Je bent een echte teamplayer maar bent tegelijkertijd ook zelfstandig in de uitvoering van je taken
- Vereiste studies: BSO 3de graad: Restaurant en keuken (opleiding tot kok) / Gelijkwaardig door ervaring
- Zelfstandig of in team? Je gaat er steeds voor.
- Je bent sociaal en kan een luisterend oor bieden aan zowel residenten als collega’s
- Je bent flexibel en kan omgaan met stress
- Goede kennis van de Nederlandse taal
- We zorgen voor een goede onboarding en begeleiding doorheen je carrière
- Je komt terecht in een grote ondersteunende community
- We garanderen een gezond evenwicht tussen je werk en privéleven
- Ons gedreven team staat steeds voor je klaar
- Een voltijds contract van onbepaalde duur
- Een marktconforme verloning volgens IFIC barema’s, met (gedeeltelijke) overname van anciënniteit
- Inspraak in de opmaak van je uurrooster
- Extralegale voordelen: maaltijdcheques, woon-werkvergoeding, anciënniteitsverlof en/of fideliteitsverlof, compensatiedagen, personeelskortingen via Benefits@Work, hospitalisatieverzekering met zeer lage tussenkomst en voor alle inwonende gezinsleden, ...
- Premie bij het aanbrengen van een nieuwe medewerker (1.500€ voor verpleegkundigen en 1.000€ voor andere zorgprofielen)
- Startpremie van 500€ na 6 maanden in dienst, en 500€ extra na 12 maanden
- Starten met minimum 1 jaar anciënniteit
- Meteen recht op volwaardige vakantie bij aanvang van het contract
- Mogelijkheid tot contract tijdens studie mits opschortende voorwaarde rond het behalen van het diploma