
Sous-chef Keuken
- Beverst, Limburg
- Vast
- Voltijds
- Directe opstart is mogelijk, job op lange termijn.
- Werken in een inspirerende omgeving: een stijlvol hotel én een prachtige regio.
- Een voltijdse functie met ruimte voor initiatief en verantwoordelijkheid.
- Een collegiale, aangename werksfeer met open communicatie en waardering.
- Kansen om jezelf professioneel te ontwikkelen binnen een dynamische equipe.
- Het aansturen en begeleiden van het keukenteam tijdens de mise-en-place en tijdens de service.
- De presentatie en verzorging van de gerechten.
- Het beheren en plaatsen van bestellingen voor ingrediënten en producten.
- Het zelfstandig bereiden van gerechten en het coördineren van de werkzaamheden in de keuken.
- Toezien op -en naleven van alle hygiënemaatregelen volgens de HACCP-normen.
- Het waarborgen van de kwaliteit, smaken en geuren van alle gerechten die de keuken verlaten.
- Passie voor koken in een hoogwaardige keuken.
- Oog voor detail, kwaliteit en hygiëne.
- Punctueel en goed georganiseerd.
- Meedenkend, creatief en open voor vernieuwing.
- Blijft rustig bij drukte.