Vakspecialist / Chef-kok (productie) - Gierle (BE)
Didess
- Lille, Antwerpen
- Vast
- Deeltijds
Na de opleidingsfase zal je voornamelijk werken vanuit onze vestiging in Gierle.Dankzij jouw ervaring draag je bovendien actief bij aan het optimaliseren van processen en recepten. Je komt terecht in een moderne productieomgeving waar je dagelijks meewerkt aan het creëren van culinaire topkwaliteit.Wat bieden wij jou?
- Een afwisselende en uitdagende functie met verantwoordelijkheid
- Opleiding op onze locaties in Gierle en Diemen
- Een voltijdse job (38-urenweek)
- Een arbeidsovereenkomst volgens de Belgische of Nederlandse wetgeving, afhankelijk van je woonplaats
- Een bruto maandsalaris in lijn met je kennis en ervaring
- Minimaal 25 vakantiedagen
- Reiskostenvergoeding
- Vrije avonden, weekenden en feestdagen
- Een enthousiast en gedreven team binnen een groeiend foodproductiebedrijf
- Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en eigen inbreng
- Passie voor eten en kwaliteit
- Aantoonbare ervaring als chef-kok of vakspecialist in de keuken
- Je werkt nauwkeurig en zelfstandig
- Je bent flexibel en bereid om tijdelijk te werken op beide locaties
- Je bent woonachtig in Noord-Brabant of net over de grens in België (mobiliteit is een pluspunt)
- Je spreekt en schrijft vlot Nederlands
- Je bent communicatief sterk en schakelt professioneel met collega’s en partners
Laat je gegevens achter via de solliciatiebutton en wie weet verwelkomen wij jou binnenkort in ons team te Gierle.
Meer info over ons bedrijf vind je op www.didess.beInteresse in de functie van Vakspecialist / Chef-kok (productie) - Gierle (BE) bij Didess regio Lille?Reageer nu met je CV en motivatie via de "solliciteer" button.Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
deBanenSite