Creatieve Kok gezocht – Breng jouw smaak naar de slagerij/traiteurVoor een succesvolle en gerenommeerde slagerij-traiteurzaak zijn wij op zoek naar een gediplomeerde kok die zelfstandig én met passie aan de slag gaat.Interesse? Stuur je CV naar deinze.interim@konvert.be of bel 09 386 83 33Diploma als kok (eerste ervaring is een plus)Zelfstandig en hygiënisch werkenKlaarmaken van dagschotels, tapas, salades, soepen…Aanvullen van de winkeltoog & afwerking van productenNetheid in keuken & atelierJe neemt initiatief en kan plannen Bereidingen en producten verpakken en etiketteren (fabricatie- en houdbaarheidsdata) Ze opbergen in de koelruimte, de voorraadkamer, .... De werkpost en het keukengerei onderhouden en schoonmaken. De gerechten opmaken om op te dienen (presentatie, samenstelling, afwerking, ...). De bereiding en de productie van gerechten superviseren Controleren of de regels voor voedselveiligheid worden toegepast. De ingrediënten doseren en mengen. De goederen ontvangen en controleren De goederen opslaan in een koelkamer of voorraadkamer. De voorraad opvolgen, tekorten vaststellen Bestellingen plaatsen. Vlees, vis, groenten, ... koken of opwarmen. Vlees en vis voorbereiden (schoonmaken, snijden, opbinden, omwikkelen, ...). Menu’s uitwerken Recepten creëren of aanpassen (samenstelling, nieuwe smaken, ...). Het werkblad en het keukengerei klaarmaken Toestellen aanzetten (ovens, kookplaten, ...). Groenten en fruit wassen en schoonmakenWerkuren: 6u – 15u30Vrij op woensdagnamiddag, donderdag, zaterdagnamiddag én zondagToffe sfeer in een professioneel teamBespreekbaar loonVrije keuze en inspraak in bereidingen